Gratin de cus-cus, cu carne tocata si legume
Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri 12 Mar 2015 | 7262 vizualizari
Nu pot sa spun decat ca a iesit ceva tare bun, o budinca aerata si tare gustoasa!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (31)
la 12.03.2015, 19:11
Vai, multumesc frumos!
la 12.03.2015, 20:00
zici ca-i prajitura, cu bilutele de cous cous, arata extra
la 12.03.2015, 20:03
Ela, pe punga mea scrie cus-cus, nu cous-cous )))
la 12.03.2015, 20:21
Aspectos!
la 12.03.2015, 20:48
Arata tare frumos!
la 12.03.2015, 21:04
la 12.03.2015, 21:11
Foarte buna!
la 13.03.2015, 07:53
Buna!
la 13.03.2015, 17:40
Arata bestial Merisorule . Sectiunea te baga-n boala ))) Merge la favorite
la 13.03.2015, 18:14
Multzu, Mihaela!
la 14.03.2015, 07:55
COMENTEAZA