Ingrediente
- 1/2 dovleac butternut
- 75 gr bacon afumat
- 1 ceapa mica
- 3 linguri ulei
- 4 felii de branza raclette
- 1 lingura buna de smantana
- sare, piper
- paprika afumata
Mod de preparare
Curățați și tăiați dovleacul în bucăți. Puneti-le într-un vas de gratin cu 2 linguri de ulei, sare, piper, paprika afumata. Se amesteca si se da la cuptorul preincalzit la 180°C timp de 20 de minute. Intre timp prajim baconul cu ceapa tocata marunt in 1 lingura de ulei. Scoatem dovleacul, lasam sa se raceasca 5 minute si amestecam cu smantana si baconul prajit. Bucățile de butternut se vor micșora Am transferat totul într-un vas mai mic. Se pune sare si piper ,se aseaza feliile de raclette deasupra si se da la cuptor la 200°C timp de 20 de minute Serviti cu o salata verde !
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de dovleac si branza raclette" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|