Gratin de dovleac si branza raclette

Postat de ctlina in Mancaruri de legume
21 Ian 2022 | 4313 vizualizari
Gratin de dovleac si branza raclette

Ce bun a iesit, va recomand sa-ncercati veti aprecia ! https://www.blogulluicatalina.com/2022/01/gratin-de-dovleac-si-branza-raclette.html

Ingrediente

  • 1/2 dovleac butternut
  • 75 gr bacon afumat
  • 1 ceapa mica
  • 3 linguri ulei
  • 4 felii de branza raclette
  • 1 lingura buna de smantana
  • sare, piper
  • paprika afumata

Mod de preparare

Curățați și tăiați dovleacul în bucăți.  Puneti-le într-un vas de gratin cu 2 linguri de ulei, sare, piper, paprika afumata. Se amesteca si se da la cuptorul preincalzit la 180°C timp de 20 de minute. Intre timp prajim baconul cu ceapa tocata marunt in 1 lingura de ulei. Scoatem dovleacul, lasam sa se raceasca 5 minute si amestecam cu smantana si baconul prajit. Bucățile de butternut se vor micșora Am transferat totul într-un vas mai mic. Se pune sare si piper ,se aseaza feliile de raclette deasupra si se da la cuptor la 200°C timp de 20 de minute Serviti cu o salata verde !  

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de dovleac si branza raclette" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de rosii cu dovlecei

Postat de sufletista

Tocanita de rosii cu dovlecei

Intr-o cratita, calim ceapa tocata marunt, apoi adaugam rosiile tocate cubulete, 1 cana de apa. Amestecam si lasam pe foc cca. 5 min. Intre timp, curatam si tocam dovlecelul cubulete, adaugam...

Citeste continuarea

Mancare de mazare noua cu dovlecel si scarita afumata

Postat de merisor67

Mancare de mazare noua cu dovlecel si scarita afumata

Spălăm costița afumată în apă călduță, o porționăm și o prăjim în ulei încins, întorcând bucățile de pe o parte pe cealaltă, până se rumenesc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2022, 21:46
la 21.01.2022, 22:52
Cred că e tare bun!
la 22.01.2022, 01:30
La dovleac stau cuminte
la 22.01.2022, 09:25
la 22.01.2022, 09:46

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking