Ingrediente
- 1 kg spanac proaspăt
- 2 cepe
- ulei
- 2 pahare mici (100 ml) de apă
- 1 vârf de cuțit de Vegeta
- sare
- piper
Mod de preparare
Se curăță și se spală spanacul foarte bine, se scurge de apă și se taie mărunt.
Se pune spanacul tăiat, în cratița în care s-au pus la topit, în ulei, cele două cepe tăiate mărunt și se lasă la înmuiat, pe foc mic.
Se adaugă 2 pahare de apă și se amestecă din când în când pe foc, până ce scade lichidul, având grijă ca spre sfârșitul preparării să nu se prindă de fundul cratiței.
Când este aproape gata, tocănița se condimentează cu Vegeta, sare și piper, după gust. Cine vrea, poate adăuga și un cățel de usturoi, răzuit fin.
Se pune tocănița de spanac în farfurie, iar în mijlocul ei, se așază unul sau două ochiuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de spanac cu ochiuri" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
|