Guguluf cu aluat de cartofi si umplutura de branza

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
28 Dec 2013 | 4937 vizualizari

Am vrut sa fac un aluat de placinta cu branza, dar in final am facut acest guguluf care poate fi mancat fie ca aperitiv langa niste rosii si ceapa rosie, fie la mic dejun langa un pahar cu iaurt. Este bun atat cald cat si rece!

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 28.12.2013, 20:03
La fav
la 28.12.2013, 20:06
Ce bine arata!!!
la 28.12.2013, 20:15
Va multumesc tuturor!
la 28.12.2013, 20:59
ce idee misto! plecam iar la Pitesti )
la 28.12.2013, 21:00
Fain acolo)
la 28.12.2013, 22:02
Ce fain!
la 28.12.2013, 22:16
la 28.12.2013, 22:19
Laura )) muah!
la 29.12.2013, 09:41
la 29.12.2013, 12:50
mmm ce bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking