Guguluf cu aluat de cartofi si umplutura de branza

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
28 Dec 2013 | 4952 vizualizari

Am vrut sa fac un aluat de placinta cu branza, dar in final am facut acest guguluf care poate fi mancat fie ca aperitiv langa niste rosii si ceapa rosie, fie la mic dejun langa un pahar cu iaurt. Este bun atat cald cat si rece!

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 28.12.2013, 17:48
bun bun
la 28.12.2013, 17:53
wow, guguluf sarat
la 28.12.2013, 17:57
foarte bun
la 28.12.2013, 18:12
mai mai ce mai inventezi tu Meri
la 28.12.2013, 18:14
Si ai terminat cu cina
la 28.12.2013, 18:22
E asa de bun cu iaurt!
la 28.12.2013, 18:29
bun trebuie sa fie
la 28.12.2013, 18:45
Ce imi place
la 28.12.2013, 18:47
Cam umed, dar cam bun
la 28.12.2013, 19:00
Panacris, Nu-i asa de umed Branza nu-i zemoasa.
la 28.12.2013, 19:01
super
la 28.12.2013, 19:17
la 28.12.2013, 19:25
la 28.12.2013, 19:37
la 28.12.2013, 19:53
Arata tare bine si cu marar ce bun e! Eu nu ma pot risca sa fac aici ca au o branza tare apoasa

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking