Ingrediente
- -4 oua
- -2 linguri ulei
- -200 gr piure castane
- -2 pere
- -esenta rom(optional)
- -2 linguri zahar
- -4 linguri faina
- -0.5 plic praf de copt
- -praf sare
Mod de preparare
Am folosit piure de castane congelat , un pachet de 200 grame pe care l-am lasat la decongelat.
Perele le-am curate de coaja si le-am taiat cubulete destul de mici pe care le-am stropit cu putina zeama de lamaie , ca sa nu se oxideze.
Ouale impreuna cu zaharul,praful de sare si esenta de rom le batem pana cand se fac ca o spuma si se albesc .
In oua am adaugat piureul de castane si am omogenizat bine , vom obtine o compozitie de culoare maronie . Adaugam uleiul , faina si praful de copt.
Amestecam bine si punem compozitia in formele de briose(fiecare forma de briosa trebuie sa ramana goala cam 1 cm)
In fiecare forma am pus cateva bucatele de pere .
Am pus briosele in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 minute .
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu piure de castane si pere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|