Guguluf cu piure de castane si pere

Postat de andaoana in Dulciuri
30 Sep 2015 | 3038 vizualizari
Guguluf cu piure de castane si pere

Oana a vrut briose , dar nu mi-a dat formele de briose asa ca am facut in forme de silicon de guguluf . Formele de briose sunt la bucataria ei si nu e voie sa ma ating de ele.

Ingrediente

  • -4 oua
  • -2 linguri ulei
  • -200 gr piure castane
  • -2 pere
  • -esenta rom(optional)
  • -2 linguri zahar
  • -4 linguri faina
  • -0.5 plic praf de copt
  • -praf sare

Mod de preparare

Am folosit piure de castane congelat , un pachet de 200 grame pe care l-am lasat la decongelat.

Perele le-am curate de coaja si le-am taiat cubulete destul de mici pe care le-am stropit cu putina zeama de lamaie , ca sa nu se oxideze.

Ouale impreuna cu zaharul,praful de sare si esenta de rom le batem pana cand se fac ca o spuma si se albesc .

In oua am adaugat piureul de castane si am omogenizat bine , vom obtine o compozitie de culoare maronie . Adaugam uleiul , faina si praful de copt.

Amestecam bine si punem compozitia in formele de briose(fiecare forma de briosa trebuie sa ramana goala cam 1 cm)

In fiecare forma am pus cateva bucatele de pere .

Am pus briosele in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 minute .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu piure de castane si pere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu crema de ciocolata neagra si alba, bezea si fructe

Postat de CameliaComan

Prajitura cu crema de ciocolata neagra si alba, bezea si fructe

Blat: Mixam ouale cu zaharul pana isi tripleaza volumul si se deschid la culoare. Amestecam faina cu cacaoa si apoi o cernem. Adaugam cate 2 linguri din amestecul solid in cel lichid si mixam...

Citeste continuarea

Gogosi rulate cu branza

Postat de robert_badica

Gogosi rulate cu branza

Intr-un castron, punem laptele, ouale, drojdia sfaramata si zaharul. Punem amestecul pe foc. Amestecam. Cand amestecul s-a incalzit, il luam de pe foc. Intr-un bol incapator, cernem faina. Formam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.09.2015, 09:05
Bun si de sezon
la 30.09.2015, 09:20
Ce bine arata!
la 30.09.2015, 09:37
la 30.09.2015, 09:48
la 30.09.2015, 10:00

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking