Guguluf marmorat, cu nuci.

Postat de lilik in Dulciuri
25 Noi 2012 | 5565 vizualizari
Guguluf marmorat, cu nuci.

Zilele trecute mi-am achizitionat o noua forma de guguluf(de silicon) si eram nerabdatoare sa o folosesc.Asa ca mi-am facut timp si am mesterit un chec din caietul mamei,cu cateva modificari.Este grozav de bun,economic si se face repede....

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 1/2 pahar de zahar
  • 1 1/2 pahar lapte
  • 1/2 pahar ulei
  • 3-4 pahare faina
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 pahar nuca maruntita
  • esenta de rom
  • vanilie
  • 1 praf de copt
  • 1 vf de cutit de sare

Mod de preparare

Mixam ouale cu zaharul si sarea,iar cand se umfla bine adaugam mixand la viteza mica uleiul si laptele,iar la sfarsit adaugam faina,vanilia si praful de copt.Trebuie sa obtinem o compozitie mai groasa decat smantana.

Punem mai mult de jumatate din compozitie in tava(daca nu este din silicon tava trebuie unsa si tapetata cu faina),iar in restul compozitiei punem cacao,nucile si putina esenta de rom,apoi omogenizam si punem in tava peste compozitia alba.

Cu o furculita facem cateva miscari in tava,apoi dam la cuptorul incins la 180° pana trece testul cu scobitoarea(30-40 de  minute).

Lasam sa se raceasca,apoi il scoatem din forma si il pudram cu zahar.

Servim cu mare pofta ;).

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf marmorat, cu nuci." nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Guguluf marmorat

Postat de LALY

Guguluf marmorat

Batem untul spuma. Separam ouale. Galbenusurile si 100 gr de zahar le adaugam la compozitia de unt si mixam energic, pana se topeste tot zaharul, iar crema capata o consistenta pufoasa. Albusurile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.11.2012, 17:16
la 25.11.2012, 17:21
la 25.11.2012, 17:26
Bun si frumos!
la 25.11.2012, 17:30
ce-mi plac gugulufurile!
la 25.11.2012, 17:34
Va multumesc fete frumoase

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking