la 23.03.2011, 13:57 Bun si asta , da' eu il prefe pe cel de vita ( din motive ce nu tin de min
la 23.03.2011, 14:20 arata foarte bine si cu siguranta e delicios.....
la 23.03.2011, 14:24 foameeee
la 23.03.2011, 14:37 daca pui pasta de gulas in mancare nu-i musai sa iasa gulas
la 23.03.2011, 14:42
la 23.03.2011, 15:14 Nu am mancat niciodata gulas (cred!) insa ceea ce ai prezentat aici este exact metoda mea de a face tocanita de cartofi! E acelasi lucru?! Oricum, imi place, arata bine!
la 23.03.2011, 15:20 @ Dya - daca vei incerca gulasul de vita , vei deveni dependenta , asa-i de bun ... si-ti zice moldoveanca , dar sa-ti zica o ardeleanca unguroaica , ca-i mancarea lor traditionala ( cred )
la 23.03.2011, 15:32 Eu o singura data am mancat in Ungaria,era din galuste de malai cred ....nu mi-a placut deloc ..atat de unsuros si arata si urat...
Al tau chiar e foarte frumos...imi place mult cum arata
la 23.03.2011, 15:52
la 23.03.2011, 15:52 Waw ce fain arata gulasul Da cu galustele ce ai avut frate ?
la 23.03.2011, 15:54 Frumoasa culoare are
la 23.03.2011, 16:29 Care galuste Sidy? ca eu nu le vad
la 23.03.2011, 17:36 sunt din mures si pe la noi acest tip de tocănița de cartofi se numeste gulyas, iar daca pui mai mult lichid devine gulyas leves..eu am învățat-o de la o unguroaică...