Nu am scris cantitati foarte exacte pentru ca aceasta depinde de gusturile fiecaruia si de capacitatea vasului în care pregatiti.
Am pregatit toate ingredientele,carnea am taiat-o bucati,am tocat si zarzavatul.Cartofii i-am taiat cuburi.
Am pus uleiul în vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l,apoi am pus zarzavatul,am condimentat.Deasupra am asezat si carnea si am condimentat-o si pe aceasta.Am pus si apa.
A ramas doar smântâna,verdeata si galuştele,pe care le-am pregatit mai târziu.
Am conectat oala la sursa de tensiune,am setat pe High si am lasat 4 ore.
Spre finalul celor 4 ore,am pregatit găluşcuţele.
Am batut oul cu putina sare,am adaugat 2 linguri de faina,apa si restul de faina.
Trebuie sa obtinem un aluat nu prea tare din care sa putem forma bilute.
Am pus galuştele în oala si am mai lasat o ora.
La final am adaugat smântâna si verdeata tocata.
Carnea de viţel a fost foarte bine fiarta,iar cea de porc s-a desprins de pe os.
Se serveste fierbinte,cu muraturi ar fi excelenta.
S-aveţi poftă !!!