Gusa de curcan umpluta
Postat de ANCA in Curcan 6 Oct 2010 | 21387 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (26)
la 06.10.2010, 19:49
Ce idee super!
la 06.10.2010, 19:59
i-am spus, Miha, caci, DA, e opera husbandului
la 06.10.2010, 20:05
minunat..........faceam si eu pe vremuri ceva asemanator desfacand usor pielea de pe pui si apoi umpleam.............felicitarile sa inteleg ca le primeste sotul da?....te rog sa i le transmiti..............
la 06.10.2010, 20:07
transmis, va multumeste
la 06.10.2010, 20:18
super....
la 06.10.2010, 21:48
Ce bun
la 06.10.2010, 21:54
bunnndar trebuie sa-mi cumpar un curcan ca sa o fac...nu??
la 06.10.2010, 22:38
bravo... felicitari pentru asa un husband
la 06.10.2010, 23:44
la 07.10.2010, 01:33
ce tare ,super idee
la 07.10.2010, 02:29
super idieifelicitari si 5f
la 07.10.2010, 07:54
ce interesant!
la 07.10.2010, 09:47
multumiiim
la 07.10.2010, 09:49
Bucataras, tot din seria 'ce mai face Liviu' : MLM-ul, pastramele, mezelurile, pastrama de gasca, el e mana intai
COMENTEAZA