Ingrediente
- friptură de curcan (pulpă)
- maioneză cu usturoi şi pătrunjel
- ardei iuţi muraţi
- castraveţi muraţi în saramură
- felii de pâine
- sare
- piper
Mod de preparare
Am reîncălzit friptura, apoi am rupt-o fâşii cu furculiţa.
Am făcut o maioneză rapidă cu mixerul vertical, dintr-un ou crud, ulei cam 200-250 ml, o linguriţă de muştar, puţină zeamă de lămâie şi sare. Evident că nu o vom folosi pe toată, pentru că iese destul de multă pentru reţeta noastră. Amestecăm doar cât considerăm că folosim cu usturoi ras fin şi pătrunjel tocat mărunt.
Castraveţii muraţi se rad pe răzătoarea cu ochiuri mici.
Ungem feliile de pâine cu maioneza cu usturoi şi pătrunjel şi punem deasupra fâşii de carne, castraveţi şi ardei iuţi muraţi.
Se pot încălzi uşor gustările la cuptor.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu friptura de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|