Ingrediente
- 6 linguri cascaval ras
- 10 ciuperci
- 2 linguri pesmet
- 6 linguri faina
- 5 oua
- 80 g unt
- 1 piept de pui fiert
- 5 linguri smantana
- 1 legatura patrunjel
- sare
Mod de preparare
Se freaca energic untul cu o lingura de lemn, se adauga, pe rand, galbenusurile, frecand insistent pana se incorporeaza perfect. Se adauga ciupercile si pieptul de pui date prin masina de tocat.
Separat se amesteca smantana, cascavalul ras, o lingura de pesmet, patrunjelul tocat si faina turnata treptat, apoi se amesteca cele 2 compozitii si se adauga sare dupa gust. La sfarsit, se incorporeaza albusurile batute spuma tare si se toarna compozitia intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
Se coace aproximativ 40-45 minute, la foc potrivit, fara a se deschide cuptorul pana la sfarsit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|