Gustari reci /tartine cu bunatati

Postat de Sylvia in Aperitive / Garnituri
8 Ian 2011 | 21918 vizualizari

De Revelion am avut un meniu mai diferit de cel clasic cu mule feluri de mancare festive si consistente mi-am propus sa fac doar niste salate si tartine cu diverse arome, un platou cu branzeturi si sa desfacem o champanie buna, am ales Lanson pentru aceasta ocazie. Prima actiune a fost sa pun champania la rece , sfatul unei cunostinte care e chiar cunoscator in domeniu este ca o champanie sa se tina o zi la frigider si 20 de minute la congelator inainte de servire. Respect cu strictete asta .

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 08.01.2011, 20:01
ce de bunatati!
la 08.01.2011, 20:21
delicatese! suuper
la 08.01.2011, 20:54
Suuper
la 08.01.2011, 21:37
raritati,ca doar a fost Revelion !
la 08.01.2011, 21:42
bunataturi
la 08.01.2011, 22:58
Arome si eleganta
la 09.01.2011, 00:28
la 09.01.2011, 00:52
la 09.01.2011, 12:08
deliciu
la 09.01.2011, 16:23
la 09.01.2011, 18:16
stilat si elegant
la 28.12.2011, 17:38
foarte elegant si bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking