Gustari reci /tartine cu bunatati

Postat de Sylvia in Aperitive / Garnituri
8 Ian 2011 | 21924 vizualizari

De Revelion am avut un meniu mai diferit de cel clasic cu mule feluri de mancare festive si consistente mi-am propus sa fac doar niste salate si tartine cu diverse arome, un platou cu branzeturi si sa desfacem o champanie buna, am ales Lanson pentru aceasta ocazie. Prima actiune a fost sa pun champania la rece , sfatul unei cunostinte care e chiar cunoscator in domeniu este ca o champanie sa se tina o zi la frigider si 20 de minute la congelator inainte de servire. Respect cu strictete asta .

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 08.01.2011, 18:18
Silvya o sa tin minte cu sampania
la 08.01.2011, 18:20
Asteptam pozele cred ca au fost delicioase!
la 08.01.2011, 18:32
wow,ce delicatese
la 08.01.2011, 18:36
nu reusesc inca sa pun tote pozele dar sa va faceti o idee
la 08.01.2011, 18:37
Cum suna si cum arataaa
la 08.01.2011, 18:38
Cris sa stii ca e diferenta daca o tii asa la rece.
la 08.01.2011, 18:43
ce masa stilataaaa
la 08.01.2011, 18:45
Super!
la 08.01.2011, 18:47
Multumesc de laude promit sa revin cu celelalte poze cand reusesc sa le incarc sunt foarte simplu de facut si de efect
la 08.01.2011, 18:57
Chiar arata minunat!
la 08.01.2011, 19:19
Multumesc
la 08.01.2011, 19:21
mereu faci tu ceva rafinat
la 08.01.2011, 19:37
la 08.01.2011, 19:46
Rocsi are dreptate.............
la 08.01.2011, 19:48
ce bune-s toate!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking