Ingrediente
- 630 g carne de porc cu grasime, tocata
- 500 g carne de vita tocata
- sare dupa gust
- piper dupa gust
- mustar 3 lingurite
- ketchup 2 linguri
- ceapa rosie
- varza rosie
- rosie
- castravete murat
- maioneza
- cartofi prajiti
- salata verde
- chifle ( facute in casa)
Mod de preparare
Mai intai amestecam carnea de porc cu carnea de vita, adaugam sarea, piperul, mustarul si ketchup si omogenizam. Formam hamburgerul il asezam pe o tava si il dam ca frigider pentru aproximativ 2 ore. Inainte sa ne apucam sa frigem hamburgerii, taiem ceapa solzisori, taiem varza si o frecam cu putina sare, punem cartofii la prajit, taiem roasia si castravetii. Punem la incins o tigaie , cand este incinsa bine asezam hamburgerii, ii lasam cca 3-4 min pe o parte, 3-4 min pe partea cealalta. Apoi sectionam chifla si jonglam cu ingredientele cum vrem, strat dupa strat. Eu am uns o parte de chifla cu ketchup pe partea cealalta cu maioneza, am asezat o frunza de salata, ceapa castravete, hamburger, rosie, varza rosie , 2-3 cartofi pai.cam asta-i toata filozofia. Eu nu ma dau in vant dupa asa ceva, dar chiar a fost delicios. Nu i-am facut pe toti ca-s satiosi, mai mancam si maine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
|