Ingrediente
- Ingrediente:
- -1 conserva de naut
- -1 avocado copt
- -zeama de la o jumatate de lamaie
- -2 linguri ulei de masline
- -1 catel de usturoi
- -sare
- -chimen
- -1 lingura tahina (pasta de susan)
- -tortilla chips (optional)
Mod de preparare
Intr-un bol se pune nautul scurs. (Nu aruncati apa din conserva de naut.
O veti folosi la prepararea hummusului.) Se pune miezil fructului de avocado, usturoiul, sarea, uleiul de masline, pasta tahini, chimenul si jumatate din cantitatea de apa.
Se mixeaza si daca mai e nevoie, se mai poate adauga apa atat cat sa rezulte un amestec cremos si omogen. Hummusul se serveste cu paine prajita, crackersi sau ce va place voua.
Mie imi place mult de tot co toast de secara de la Lidl, dar merge de minune cu tortilla chips cu fulgi de chilli.
Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus cu avocado" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|