Iahnie cu ciolan și cârnați de casă

Postat de CulinaryRainbow in Mancaruri cu carne
18 Dec 2013 | 3552 vizualizari

Da... cam asta-i place românului. Mai ales iarna. :) Eu am preparat-o de dor, pentru că n-am mâncat așa ceva de mai bine de doi ani. Nu știu de unde provine cu adevărat această rețetă și de ce este numită, mai nou, mâncare națională, însă știu că primii care au început să prepare fasolea au fost americanii, mai exact indigenii.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 18.12.2013, 21:10
ce bine arata!
la 18.12.2013, 21:42
M-ai omorat cu toate bunatatile tale
la 18.12.2013, 21:52
la 18.12.2013, 23:00
la 19.12.2013, 15:21
Wow!!! Ce bine arata!!!
la 19.12.2013, 16:52
CulinaryRainbow



18.12.2013, 14:29
Mănânc, dar îs ca sacu' fără fund... aș tot mânca... Am noroc cu conștiința, care-mi trăznește câte una peste ceafă, și-mi zice: ”oprește-te, că iar n-o să te-ncapă hainele!”
Și-atunci mă opresc!
Vaaaaaai dar ascultatoare mai esti ))
la 19.12.2013, 21:45
)))))))))) Râzi, amu și tu...
la 19.12.2013, 21:47
Rad,da' nu-i rasu' meu
la 19.12.2013, 21:53
)
la 20.12.2013, 11:21

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking