Iahnie cu ciolan și cârnați de casă

Postat de CulinaryRainbow in Mancaruri cu carne
18 Dec 2013 | 3562 vizualizari

Da... cam asta-i place românului. Mai ales iarna. :) Eu am preparat-o de dor, pentru că n-am mâncat așa ceva de mai bine de doi ani. Nu știu de unde provine cu adevărat această rețetă și de ce este numită, mai nou, mâncare națională, însă știu că primii care au început să prepare fasolea au fost americanii, mai exact indigenii.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 18.12.2013, 12:11
Tulai Rita,ce dezmat la tine pe masa
la 18.12.2013, 12:21
bun preparatul
la 18.12.2013, 12:45
au au ce bunatate
la 18.12.2013, 14:01
buna mancarea ta Rita
la 18.12.2013, 14:07
Adica tu le faci si nu mananci dar ne aduci sa mancam noi?
la 18.12.2013, 14:29
Mănânc, dar îs ca sacu' fără fund... aș tot mânca... Am noroc cu conștiința, care-mi trăznește câte una peste ceafă, și-mi zice: ”oprește-te, că iar n-o să te-ncapă hainele!”
Și-atunci mă opresc! )
la 18.12.2013, 16:05
la 18.12.2013, 16:56
la 18.12.2013, 17:17
tare bun
la 18.12.2013, 17:19
Ioi, asta-i buna de tot!
la 18.12.2013, 17:45
Luați de gustați.
la 18.12.2013, 18:06
la 18.12.2013, 18:31
foarte buna!
la 18.12.2013, 18:45
la 18.12.2013, 20:02
auuuu, ce bun!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking