Ingrediente
- 4 cutii de fasole (425 ml fiecare)
- 500 g carnati afumati
- 200 g costita afumata
- 2 cepe potrivite
- 2 morcovi
- 2-3 catei de usturoi
- 100 ml suc de rosii
- o crenguta cimbru uscat
- 3 foi de dafin
- ulei
- sare , piper , boia de ardei dulce
- patrunjel verde
Mod de preparare
Se pune putin ulei intr- o cratita in care calim putin carnatii si costita deja portionata, apoi adaugam morcovii, ceapa taiata cubulete se lasa la se caleasca putin, punem piperul si boiaua de ardei dulce, apoi adaugam putina apa si lasam sa fiarba la foc mic cca 15 minute. Adaugam si fasolea scursa de apa, adaugam sucul de rosii, usturoiul taiat cubulete mici, foile de dafin si crenguta de cimbru, mai punem putina apa daca este nevoie, lasam sa mai fiarba 20 minute la foc mic .
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|