Iahnie de fasole boabe in chifla, cu muraturi

Postat de RODIMUR in Mancaruri de post
12 Dec 2018 | 4043 vizualizari

Iahnia de fasole boabe este o alegere favorită întotdeauna, nu doar în post, iar modul de prezentare poate fi un argument în plus pentru aceasta. Pentru a alege acest mod de prezentare este bine ca fasolea să fie ”bine făcută” și mai puțin apoasă, ca să nu dea impresia că este o ciorbă...

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 12.12.2018, 13:42
foarte, foarte buna!
la 12.12.2018, 14:25
Asta-i și părerea mea, Daniela! Mulțumesc frumos pentru apreciere!
la 12.12.2018, 20:39
Este un fel de burger de post! Buna idee si imi place!
la 12.12.2018, 20:46
tare bun
la 12.12.2018, 21:20
Ce denumire simpatică i-ai dat, Rocsi...! Mulțumesc pentru apreciere...!
la 12.12.2018, 21:20
Într-adevăr, Cătălina...Mulțumesc frumos pentru apreciere!
la 14.12.2018, 09:25
Buna!
la 14.12.2018, 10:55
Așa e, Dantes... Mulțumesc frumos!
la 15.12.2018, 14:56
Delicios!!
la 15.12.2018, 15:18
Mulțumesc frumos, Xana! Așa este...
la 17.12.2018, 07:58
la 17.12.2018, 08:04
Mulțumesc frumos, Marius!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking