Iahnie de fasole boabe in chifla, cu muraturi

Postat de RODIMUR in Mancaruri de post
12 Dec 2018 | 4075 vizualizari

Iahnia de fasole boabe este o alegere favorită întotdeauna, nu doar în post, iar modul de prezentare poate fi un argument în plus pentru aceasta. Pentru a alege acest mod de prezentare este bine ca fasolea să fie ”bine făcută” și mai puțin apoasă, ca să nu dea impresia că este o ciorbă...

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 12.12.2018, 07:52
Foarte buna!
la 12.12.2018, 07:55
Yammi
la 12.12.2018, 07:56
Tare buna
la 12.12.2018, 08:31
Mulțumesc frumos, Laura, pentru apreciere!
la 12.12.2018, 08:31
Mulțumesc, Diana!
la 12.12.2018, 08:31
Așa este, Andreea...Mulțumesc frumos!
la 12.12.2018, 09:43
Foarte buna iahnia de fasole.
la 12.12.2018, 09:59
Și mie-mi place mult, Camelia...Mulțumesc frumos pentru apreciere!
la 12.12.2018, 10:06
Vai cat de bine arata si ce pofticioasa e cu muraturile alea
la 12.12.2018, 10:46
O bunatate!
la 12.12.2018, 10:47
Mulțumesc frumos, Claudia, pentru apreciere...!
la 12.12.2018, 10:47
Așa e, Mirela...Mulțumesc frumos!
la 12.12.2018, 10:56
la 12.12.2018, 11:42
Ce mult imi place , arata foarte bine prezentata in varianta ta
la 12.12.2018, 12:02
Îți mulțumesc mult, Anca, pentru apreciere!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking