Iaurt cu vanata la gratar in stil indian

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume
24 Apr 2018 | 1967 vizualizari
Iaurt cu vanata la gratar in stil indian

Ingrediente

  • 1 vanata
  • ulei de masline
  • 1/2 lingura seminte de cumin
  • 4-5 frunze de curry
  • 1/4 lingurita ghimbir proaspat, ras
  • 1/4 ceapa
  • 1/4 boabe de coriandru
  • 1/4 lingurita fulgi de chili
  • sare
  • 340 ml iaurt grecesc
  • seminte de rodie si frunze de coriandru pentru servit (optional)

Mod de preparare

Vanata se gateste pe un gratar fierbinte pana devine foarte moale. 

Se lasa putin la racit, se indeparteaza coaja si se taie pulpa in cuburi. 

Ceapa se taie cuburi.

Intr-o tigaie, se incalzeste uleiul si se prajesc frunzele de curry, semintele de cumin, ghimbirul si ceapa 1-2 minute, la foc mic, apoi se adauga coriandrul, fulgii de chili si sare. Se lasa cateva minute, apoi se adauga vanata si se gateste 6-8 minute.

Se lasa la racit, apoi se amesteca cu iaurtul. Se serveste cu seminte de rodie si frunze de coriandru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iaurt cu vanata la gratar in stil indian" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gulii umplute cu branza si spanac

Postat de panacris

Gulii umplute cu branza si spanac

Guliile se curăță, apoi feliază, în felii mărișoare. Se pun la fiert într-un vas încăpător cu apă rece cu puțină sare, la foc mediu cca. 10 minute. Feliile de guile se...

Citeste continuarea

Mancarica de mazare cu carne de pui

Postat de oanapl

Mancarica de mazare cu carne de pui

Se toacă ceapa, roșia și ardeiul cubulețe, iar morcovul se dă pe răzătoarea mică. Pieptul se taie cubulețe și se sotează câteva minute, până când carnea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.04.2018, 15:09
la 24.04.2018, 15:12
la 24.04.2018, 17:48
la 25.04.2018, 07:46

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking