Idei pentru micul dejun

Postat de Sabina in Aperitive / Garnituri
18 Iul 2009 | 8321 vizualizari
Idei pentru micul dejun

Calitatile oului de prepelita sunt renumite pentru numarul mare de vitamine si minerale in comparatie cu cel de gaina. Contine de 5 ori mai mult fosfor, de 7,5 ori mai mult fier, de 6 ori mai multa vitamina B1, de 15 ori vitamina B2. Oul de prepelita revitalizeaza organismul de orice varsta, regleaza si imbunatateste activitatea aparatului circulator, a digestiei, amelioreaza respiratia, actioneaza pozitiv asupra creierului, asupra sistemului limfatic si al celui imunologic. Se folosesc benefic in perioasa pre si postnatala, ca si dupa interventii chirurgicale si radioterapii. formeaza neuronii din sistemul nervos central la copii si intarzie procesele degenerative de imbatranire. Se pot face cure de 120 sau 240 de oua de preferat crude sau amestecate cu diverse alimente: cereale sau branza.

Ingrediente

  • 3 oua de prepelita
  • 1 rosie
  • 1 castravete
  • crema de branza
  • o felie paine Wassa

Mod de preparare

Prajim ouale de prepelita, tartinam painea Wassa cu crema de branza.
Servim cu feliute de rosie si castrevete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Idei pentru micul dejun" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Tarta de mamaliguta cu branza

Postat de RuxyRux

Tarta de mamaliguta cu branza

Preparam mamliguta in modul in care suntem obisnuiti, va trebui sa iasa potrivit de vartoasa si nu moale. Punem in forma de tarta o foaie pergament sau putem renunta si in acest caz o vom unge...

Citeste continuarea

Chiftele de pui la cuptor

Postat de timea

Chiftele de pui la cuptor

Spalam bine carnea iar legumele le curatam si le spalam. Tocam carnea impreuna cu ceapa si morcovii. Cartoful il dam pe razatoarea mica si il stoarcem de apa. Amestecam toate cele de mai sus si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.07.2009, 23:06
Excelenta idee. Un mic dejun gustos si foarte aratos.
la 04.03.2011, 09:38
la 20.05.2011, 12:04
la 16.09.2011, 17:46

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking