Ied cu legume- la tuci
Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne 16 Feb 2016 | 5025 vizualizari
La ceas de seara pentru cina am pregatit o pulpita de ied la vasul de fonta . Iedul fiind tanar si carnea frageda intr-o ora si jumatate carnea se desprindea de pe os .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (18)
la 16.02.2016, 22:34
Arata minunat!
la 16.02.2016, 22:48
Ce bine arata!
la 16.02.2016, 23:01
bun tare
la 16.02.2016, 23:02
Yummm! Bun!
la 16.02.2016, 23:04
Ce bine arata
la 16.02.2016, 23:41
Numa' bunatati papi
la 16.02.2016, 23:48
ce bunatate!
la 17.02.2016, 00:08
Tabita draga eu doar prepar ce bunatati imi aduce sotul acasa >D<
la 17.02.2016, 06:40
ce bine arata, Mihaela!
la 17.02.2016, 06:51
Delicios
la 17.02.2016, 08:24
numai bunatati faci Mihaela , ce-mi place carnita de ied
la 17.02.2016, 08:58
Cred ca as manca mai mult legume!
la 17.02.2016, 09:28
la 17.02.2016, 09:33
Bunatate de bunatate!
COMENTEAZA