Ied cu legume- la tuci

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
16 Feb 2016 | 5025 vizualizari

  La ceas de seara pentru cina am pregatit o pulpita de ied la  vasul de fonta . Iedul fiind tanar si carnea frageda intr-o ora si jumatate carnea se desprindea de pe os .

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 16.02.2016, 22:34
Arata minunat!
la 16.02.2016, 22:48
Ce bine arata!
la 16.02.2016, 23:01
bun tare
la 16.02.2016, 23:02
Yummm! Bun!
la 16.02.2016, 23:04
Ce bine arata
la 16.02.2016, 23:37
la 16.02.2016, 23:41
Numa' bunatati papi
la 16.02.2016, 23:48
ce bunatate!
la 17.02.2016, 00:08
Tabita draga eu doar prepar ce bunatati imi aduce sotul acasa >D<
la 17.02.2016, 06:40
ce bine arata, Mihaela!
la 17.02.2016, 06:51
Delicios
la 17.02.2016, 08:24
numai bunatati faci Mihaela , ce-mi place carnita de ied
la 17.02.2016, 08:58
Cred ca as manca mai mult legume!
la 17.02.2016, 09:28
la 17.02.2016, 09:33
Bunatate de bunatate!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking