Iepure cu legume la multicooker

Postat de gurita_ta2005 in Iepure
9 Feb 2016 | 5131 vizualizari
Iepure cu legume la multicooker

A iesit atat de bun, de te lingi pe degete, e bun cucu asta :)))

Ingrediente

  • 3 bucati iepure(sfert anterior )
  • 1 praz mic
  • 1/2 ardei kapia
  • 2 morcovi mici
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ceapa rosie de la mihaela :)))
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • 2 catei de usturoi
  • apa
  • vegeta/piper/curcuma

Mod de preparare

Bucatile de iepure se clatesc cu apa rece, se condimenteaza cu vegeta si piper si se pun in vasul de la multicooker. Punem vinul si un pahar de apa, setam functia Boil si lasam sa fiarba cam 30 minute (verificati sa nu scada complet zeama).

Cand apa a scazut complet punem ulei de masline, adaugam usturoiul strivit si lasam bucatiile de iepure sa se prajeasca cateva minute la Functia Fry.

Ardeiul kapia se taie fasii sau rondele, ceapa se taie solzisori, morcovul rondele, iar ceapa verde feliute subtiri,se adauga peste carnea rumenita.

Se acopera cu putina apa,se adauga praful de curcuma si putina vegeta si piper,se seteaza functia Boil pentru 10 minute, dupa care adaugam prazul taiat feliute pentru alte 5-10 minute la aceeasi functie.

Se serveste cald cu legume alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu legume la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (32)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ficat de iepure cu ceapa verde si smantana

Postat de gurita_ta2005

Ficat de iepure cu ceapa verde si smantana

Ficatul se curata, se spala si se pune la prajit un ulei de masline pe ambele parti. Se pune si ceapa verde taiata rondele, condimentele si se lasa cateva minute. Se pune apa, se lasa putin...

Citeste continuarea

Friptură de iepure

Postat de panacris

Friptură de iepure

Iepurele se porționează, după ce a fost spălat în prealabil, ca să se scape de urmele de puf. Bucățile se așează într-un vas pentru marinat, apoi se ung cu ulei de măsline,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.02.2016, 14:36
bun bun
la 09.02.2016, 14:36
la 09.02.2016, 14:39
Adauga comentariu...
la 09.02.2016, 14:42
Ce bine arata!!
la 09.02.2016, 14:48
adrian

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking