Ingrediente
- 300 ml lapte
- 300 ml frisca
- 200 ml smantana pentru gatit
- 200 ml smantana grasa
- 200 g zahar pudra
- 2 albusuri
- fulgi de ciocolata
Mod de preparare
Albusurile le-am batut spuma tare, apoi am adaugat zaharul pudra si am batut pana s-a facut tare ca la bezea.
In alt vas am batut frisca pana s-a intarit.
Peste crema de albus am adaugat intai smantana grasa, apoi smantana pentru gatit si laptele, omogenizand dupa fiecare. Am turnat amestecul acesta peste frisca batuta si am omogenizat.
Am pus la congelator cateva ore, timp in care am amestecat de trei ori sa nu faca ace (de fapt mi-era pofta si tot controlam daca a inghetat si mai gustam cate putin). Cand am amestecat a treia oara am pus si fulgii de ciocolata.
Dupa ce o sa incercati reteta asta, o sa faceti ca mine. Am tot dat tarcoale frigiderului si in 2 zile nu a mai fost pic de inghetata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata Big Milk cu straciatella" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|