Ingrediente
- 150gr zahar
- 2 linguri cu virf faina
- 2 linguri cacao
- 200ml apa/lapte
- esenta de rom
- 4 oua
- 4 linguri de zahar
Mod de preparare
Faina, zaharul si cacaoa se amesteca intr-o cratita.
Se pun pe foc si se adauga incet apa, sa nu faca cocoloase.
Se amesteca continuu pina obtinem o textura de ciulama. Adaugam romul. Lasam crema putin la racit.
Separam ouale. Batem albusurile spuma cu 4 linguri de zahar.
Galbenusurile le incrporam pe rind in crema.
Adaugam albusurile incet, amestecind cu o lingura de sus in jos,
sa ramina pufoasa compozitia.
Se pune crema in aparatul de inghetata, iar dupa 30 de minute poate fi savurata.
Sau poate fi pusa intr-un vas la congelator.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata mea de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (6)
|