Inghetata tigrata

Postat de gospodariu in Dulciuri
4 Iun 2016 | 7975 vizualizari
Inghetata tigrata

Ingrediente

  • 500 ml lapte;
  • 5 galbenusuri;
  • 150 g zahar;
  • esenta de vanilie;
  • 250 ml frisca lichida;
  • o ceasca de visine;
  • 2 linguri miere de albine;
  • ciocolata(decor);

Mod de preparare

 Se pune laptele la fiert.Cand incepe sa clocoteasca se adauga crema de galbenusuri cu zahar si esenta de vanilie.Se amesteca pana se ingroasa,avand grija sa nu se faca omleta.

   Se da deoparte,iar cand s-a racit se adauga frisca lichida batuta spuma tare.Separat se blenduiesc visinele cu mierea si se adauga 2-3 linguri de frisca.

   Se aseaza in suportul de inghetata,dupa preferinta,se dau la congelator timp de 2-3 ore.

   Se decoreaza cu ciocolata topita si se mai introduce 5 minute la congelator.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata tigrata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert din prune uscate cu sos caramel (de post)

Postat de Pungasa_Rogue

Desert din prune uscate cu sos caramel (de post)

Prunele uscate se spala si se pun la fiert. Se caramelizeaza 50 g zahar in 5-6 linguri de ulei intr-o craticioara. Se adauga doua linguri de faina si se amesteca energic. Se toarna zeama in...

Citeste continuarea

Tarta cu visine, cirese si crema cu lapte de cocos

Postat de rocsi_1612

Tarta cu visine, cirese si crema cu lapte de cocos

Aluatul: Untul rece, taiat cubulete, il amestecam cu oul zi zaharul. Adaugam sarea, praful de copt, zaharul cu pastai de vanilie, iar la final, incorporam faina treptat. Amestecam pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.06.2016, 13:58
yummy!
la 04.06.2016, 16:33
Ce faina e!
la 04.06.2016, 17:26
la 04.06.2016, 17:47
la 04.06.2016, 20:23
Super

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking