Ingrediente
- 1 inima de salata
- 1 lingurita chives tocat
- 1 sfecla rosie conservata
- 1 lingura branza de capra
- 1 lingura fistic tocat
- Pentru dressing:
- 4 linguri ulei de masline
- 2 linguri si 1 lingurita mustar Dijon
- 1 lingura miere
- 1 lingurita suc de lamaie
- sare si piper
Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele pentru dressing.
Se taie sfecla in cuburi.
Se taie cotorul salatei si se desface frunza cu frunza.
Se amesteca sfecala cu chives si 1 lingura de dressing.
Se amesteca frunzele de salata cu 1-2 linguri din dressing si cu fisticul.
Se aseaza salata pe un platou, urmata de sfecla si de branza de capra sfaramata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi de salata cu sfecla rosie, fistic si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|