Ingrediente
- Blat:
- 210 gr faina
- 40 gr cacao
- 120 gr zahar
- 10 gr (un plic)praf de copt
- 300 ml apa minerala
- esenta rom
- esenta vanilie
- coaja portocala
- coaja lamaie
- 1/2 bol nuca (bol de supa)
- un praf sare
- Crema1:
- 200 gr unt
- 6 lg frisca lichida
- esenta rom
- 200 gr ciocolata alba
- Crema 2:
- 200 gr ciocolata amaruie
- 250 g unt
Mod de preparare
Blat: Nuca se macina si se amesteca cu celelalte ingrediente uscate. Apoi se pun si restul ingredientelor, pe rand.Se pune aluatul, intr-o tava mare de cuptor si se tine 40 minute.
Crema1: Se topeste ciocolala alba in 6 lg frisca lichida.Apoi se lasa la racit. Cand e calduta , se adauga untul si esenta de rom. Daca vi se taie crema, amestecati-o cu telul pana isi revine.
Crema2: Se topeste ciocolata amaruie pe aburi. Se lasa la racit, apoi se adauga untul.
Resturile de aluat se mananca cu restul de crema Vor fi cam trei boluri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
|