la 16.12.2010, 19:16 vai vreau nu e chiar foarte costisitor..revin cu furci
la 16.12.2010, 19:58 wow ce bine arata
la 16.12.2010, 20:14
la 16.12.2010, 20:20 Tare fain!
la 16.12.2010, 20:30 yummi
la 16.12.2010, 20:55 Da, ) trebuie sa recunosc ca sunt tare fericita de ceea ce am fost in stare fac cu reteta asta . Imi este cea mai draga de pana acum, si a iesit intr-adevar un tort foarte bun si aromat. Ieri am facut cele doua torturi - pe comanda, ca sa zic asa, din ultima poza; din pacate tubul de frisca era defect si mi-a stricat aspectul de-a binelea, dar savoarea a ramas la fel de inegalabila.
la 16.12.2010, 21:01 minunata
la 16.12.2010, 21:53 tot ce-i cu cioco imi place da nu-i costisitor deloc si mai multa crema ptr mine data viitoare 5f
la 16.12.2010, 21:55
la 16.12.2010, 22:08 si tortul poarta margele?minunat !
la 16.12.2010, 22:11 f bun.... in loc de wiskey n-ar merge si cogniac? ca io nu prea-s fac
dar reteta e de nota 11
la 16.12.2010, 23:10 5 furculite si la favorite cu ea, la cate are e super bun
la 16.12.2010, 23:24
la 17.12.2010, 02:32 ce bine arata!5
la 17.12.2010, 08:22 Mie mi s-a parut costisitor pt ca a trebuit sa iau o sticla intreaga de whisky, care a costat cat restul ingredientelor la un loc dar mi-a mai ramas, asa ca mai fac un tort cand am ocazia.
Merge si cu cogniac, adaserv, dar atunci nu se mai numeste Irish Coffee - cafeaua cu whisky irlandez Dar sigur ca merge cu orice fel de aroma potrivita la ciocolata, si cu rom ar merge foarte bine, si fara alcool, doar cu cafea.