Jardineira cu carne de vita
Postat de cristeena20 in Vita 2 Iun 2014 | 10585 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (20)
la 02.06.2014, 14:36
Cred'ca e tare bun!
la 02.06.2014, 14:41
Ce frumos arată. Îmi închipui ce gust bun a lăsat carnea de vită. Gustul cărnii de vită (matură) este altul, mult mai bun decât cel de viţel (crud). Bun!
la 02.06.2014, 14:46
Ce papa bun ai facut!
la 02.06.2014, 14:47
Un deliciu! Vreau si eu
la 02.06.2014, 14:48
foarte buna mancarica asta , super
la 02.06.2014, 14:49
Multumesc!!asa e padre...si eu prefer carnea de vita. Mie mi-a ramas de la o bucata de muschi pe care l-am facut la fondue...se topeste in gura. Sotul zice ca din asta se face file mignon. In fine..eu atata stiu ca e ff buna..si am invatat sa o mananc la gratar sau pe sapa mai in sange...ii simti gustul si e mai suculenta..
la 02.06.2014, 14:50
Merge si-o vita,dupa coastele de porc...
la 02.06.2014, 15:03
Minunata!! Ador tocanitele astea!
la 02.06.2014, 15:23
m-am prezentat!
la 02.06.2014, 16:56
imi place
la 02.06.2014, 17:39
vaaai de mine, m-ai cucerit, Cris! senationala arata!
la 02.06.2014, 21:26
ce minunata e
COMENTEAZA