Jumari cu boia si ceapa -la multicooker

Postat de mihaelar63 in Porc
30 Mai 2019 | 3055 vizualizari
Jumari cu boia si ceapa -la multicooker

  "Retete pentru mese in familie" Recent am fost intr-o scurta calatorie [de placere:D ] pe la vecinii nostrii . Nu am putut sa ocolesc faimoasa Piata Centrala din Budapesta (Kozponti Vasarcsarnok]. Bineinteles ca am venit cu idei noi , mai ales despre asezonarea jumarilor . Imediat ce am ajuns acasa  am pus in practica noile informatii . Eu am folosit grasime de porc rasa Mangalita , crescut si sacrificat in gospodarie taraneasca .

Ingrediente

  • 1.5 kg grasime de porc Mangalita
  • sare
  • Condiment cu boia si ceapa deshidratata granulata [boia dulce , boia iute , ceapa rosie , ceapa galbena ]

Mod de preparare

  1. Grasimea de porc se taie cuburi .
  2. Depinde cat de mari va plac jumarile .
  3. Eu le tai demarimea a doua cutiute de ghibrituri :D
  4. Am pus jumarile crude in multicookerul Philips si am setat aparatul pe prajire timp de 45 minute .
  5. Intoarceti cu o spatula de silicon jumarile pana incep sa elibereze grasime .
  6. La inceput se lasa capacul pus . Cand incepe sa se elibereze grasimea capacul masinii de gatit trebuie sa fie ridicat .
  7. In acest mod jumarile vor iesi crocante .
  8. Dupa incheiera ciclului am mai reprogramat inca o data aparatul pentru ca jumarile nu erau facute .
  9. Sarati usor .
  10. Cam in 15 minute se auzeau cum jumarile incep sa sfarie , semn ca sunt aproape gata .
  11. Am supravegheat  pana cand jumariel au capatat o frumoasa culoare rumena .
  12. Am scos jumarile cu o paleta cu gauri si le-amlasat sa se raceasca si sa se scurga  intr-o sita .
  13. Cand jumarile sunt reci se tavalesc prin pudra de boia cu ceapa deshidratata .
  14. Noi am servit jumarile cu paine de casa si ceapa verde, ridichi , rosii .
Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari cu boia si ceapa -la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada din carne tocata cu carnati

Postat de mirela0911

Rulada din carne tocata cu carnati

Intr-un vas, se pune carnea tocata impreuna cu oul, pesmetul si miezul de paine inmuiat in apa calduta si stors bine. Se adauga boiaua si patrunjelul, iar la final, usturoiul pisat. Se amesteca...

Citeste continuarea

Papricas de porc cu galuste

Postat de gurita_ta2005

Papricas de porc cu galuste

Carnea se spala si se taie cuburi potrivite. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline.Dupa cateva minute adauga si carnea si boia dulce. Se lasa circa 5 minute si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.05.2019, 13:40
Ce mult îmi plac...!
la 30.05.2019, 13:43
la 30.05.2019, 13:57
Aici nu refuz nici macar frunza verde de la ceapa.....
la 30.05.2019, 16:08
la 30.05.2019, 17:36
vin si eu la asta!!! ce pofta mi-ai facut!!!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking