Jumari cu boia si ceapa -la multicooker

Postat de mihaelar63 in Porc
30 Mai 2019 | 3075 vizualizari
Jumari cu boia si ceapa -la multicooker

  "Retete pentru mese in familie" Recent am fost intr-o scurta calatorie [de placere:D ] pe la vecinii nostrii . Nu am putut sa ocolesc faimoasa Piata Centrala din Budapesta (Kozponti Vasarcsarnok]. Bineinteles ca am venit cu idei noi , mai ales despre asezonarea jumarilor . Imediat ce am ajuns acasa  am pus in practica noile informatii . Eu am folosit grasime de porc rasa Mangalita , crescut si sacrificat in gospodarie taraneasca .

Ingrediente

  • 1.5 kg grasime de porc Mangalita
  • sare
  • Condiment cu boia si ceapa deshidratata granulata [boia dulce , boia iute , ceapa rosie , ceapa galbena ]

Mod de preparare

  1. Grasimea de porc se taie cuburi .
  2. Depinde cat de mari va plac jumarile .
  3. Eu le tai demarimea a doua cutiute de ghibrituri :D
  4. Am pus jumarile crude in multicookerul Philips si am setat aparatul pe prajire timp de 45 minute .
  5. Intoarceti cu o spatula de silicon jumarile pana incep sa elibereze grasime .
  6. La inceput se lasa capacul pus . Cand incepe sa se elibereze grasimea capacul masinii de gatit trebuie sa fie ridicat .
  7. In acest mod jumarile vor iesi crocante .
  8. Dupa incheiera ciclului am mai reprogramat inca o data aparatul pentru ca jumarile nu erau facute .
  9. Sarati usor .
  10. Cam in 15 minute se auzeau cum jumarile incep sa sfarie , semn ca sunt aproape gata .
  11. Am supravegheat  pana cand jumariel au capatat o frumoasa culoare rumena .
  12. Am scos jumarile cu o paleta cu gauri si le-amlasat sa se raceasca si sa se scurga  intr-o sita .
  13. Cand jumarile sunt reci se tavalesc prin pudra de boia cu ceapa deshidratata .
  14. Noi am servit jumarile cu paine de casa si ceapa verde, ridichi , rosii .
Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari cu boia si ceapa -la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Drob din carne de porc

Postat de Pungasa_Rogue

Drob din carne de porc

Carnea se pune la fiert in circa 2 l de apa cu o lingurita de sare si se fierbe pana cand se patrunde pe jumatate.  Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Carnea se scoate din apa...

Citeste continuarea

Orez prajit

Postat de robert_badica

Orez prajit

Mai întâi, încingem uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă. Tocăm cepele mărunt şi le punem la călit pentru câteva minute. Apoi, tăiem şunca presată...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.05.2019, 13:40
Ce mult îmi plac...!
la 30.05.2019, 13:43
la 30.05.2019, 13:57
Aici nu refuz nici macar frunza verde de la ceapa.....
la 30.05.2019, 16:08
la 30.05.2019, 17:36
vin si eu la asta!!! ce pofta mi-ai facut!!!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking