Jumari de Craciun

Postat de gusti in Aperitive / Garnituri
28 Noi 2009 | 16226 vizualizari
Jumari de Craciun

Ingrediente

  • o bucata fleica grasa
  • sare

Mod de preparare

Se taie fleica in cubulete 2 pe 2 cm sau mai mari, dupa preferinta.

Intr-o oala se pune pe fund (de 2 degete apa) si se pune la fiert (intr-o oala de 3 litri se prepara circa 500 gr jumari). Cind incepe sa clocoteasca se adauga jumarile si se mesteca din cind in cind pentru a nu se lipi.

Cind sint rumenite, se scot cu paleta, se pun intr-un castron mai larg, se sareaza si se lasa sa se raceasca.


Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari de Craciun" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Jumari de porc

Postat de rocsi_1612

Jumari de porc

Luati bucata de slanina si indepartati usor soricul. Daca va place cu tot cu soric, atunci o lasati asa. Taiati cuburi potrivite si cat de cat egale, ca sa se pregateasca in acelasi timp. Intr-un...

Citeste continuarea

Jumari de porc

Postat de Bunica

Jumari de porc

Bucatile de slanina se spala si se sterg cu servetele de hartie. Se taie in bucati cam de 2/2cm. Intr-un tuci sau o cratita se pune 200 ml. apa . Pune vasul pe foc. Cand incepe apa sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.11.2009, 18:29
De cand n-am mai mancat....chiar mi-e pofta de cateva cu ceapa rosie
la 29.11.2009, 09:31
Suntem in post si tu vii cu ispite ? Macar una- doua si tot mananc.
la 29.11.2009, 18:24
nici eu nu am mai mancat de muuult jumari, dar acum chiar mi s-a facut pofta! imi mai faceam cand eram mai mica in omleta! si imi placea sa o mananc cu salat de varza murata cu ulei si cu piper! o adevarata nebunie!
la 29.11.2009, 20:15
sarea se pune chiar cand fierb,dupa ce s-au prajit nu prea mai intra sarea in ele ;miroase asa de bine cand tuciul e pe foc...mai gust una mai pun un lemn pe foc,..
la 30.11.2009, 08:58
la tuci facute afara ies o minuneeeee si in untura fierbinte se pot pune bucati mari de carne sa fiarba in untura pana se prajesc si se pot manca cu varza acra si alaturi cu un pahar de vin rosu

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking