Cocktail cu espresso si inghetata “Afogato"
Postat de Adi_Caradeanu
Puneti in pahar siropul apoi 2 cupe inghetata vanilie. Turnati espresso fierbinte peste inghetata. Amestecati usor cu o lingurita pentru a se topi inghetata.
Citeste continuareaExperimentam si invatam. Unul dintre ingrediente este eau-de-vie din prune,care e asemanator cu cel unguresc,szilva palinka(eu cu asta l-am servit). Pana la urma cred ca merge si tuica noastra.In Luxemburg se serveste cu Mirabelle eau-de-vie,facuta din prune galbene si Quetsch,facuta din prune.
Ingrediente
Mod de preparareSe bea ori separat ori amestecat.De obicei dupa masa. Daca ti-a placut reteta noastra "Kaffi - Cafea Luxemburgheza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de Adi_Caradeanu
Puneti in pahar siropul apoi 2 cupe inghetata vanilie. Turnati espresso fierbinte peste inghetata. Amestecati usor cu o lingurita pentru a se topi inghetata.
Citeste continuareaPostat de bucatarie_marocana
Pune intr-un mixer lapte, adauga peste el zahar si cafea, apoi amesteca foarte bine. Adauga si gheata si amesteca din nou. Pune amestecul in pahare si presarati niste cafea peste ele...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|