Kaiserschmarrn

Postat de Oana in Prajituri
23 Feb 2010 | 10794 vizualizari

Clatite vieneze sau clatite rupte, foarte usor de realizat!

Inapoi la reteta

Comentarii (32)

la 24.02.2010, 11:00
Gata fetelor, am pregatit portioarele pentru voi Pofticioaselor
la 24.02.2010, 11:38
una mik si pentru mine
la 24.02.2010, 11:45
Daca ai pregatit, vreau si eu la cafeluta
la 24.02.2010, 22:03
Tare bine arata,hmmm,hmmm
la 24.02.2010, 22:08
Multumesc pentru comentari, ma bucur ca va place
la 25.02.2010, 00:18
ahhh,mor de pofta!miine le facem....n-am mai mincat asa ceva de vreo 10 ani;pe atunci cumparam praful de gata,apoi il mixam si faceam bunatatea
la 25.02.2010, 11:28
Fara stafide nu merge?
la 25.02.2010, 17:28
Nu e pacat sa rupi bunatate de clatite ? Aaaa, m-am prins ai vrut sa faci mai multe ! Sunt apetisante nu gluma , Oana. Imi place de tine ca ai asa un avant cand te apuci de slabit si apoi renunti repejor Va spun eu la Oana sunt numai mofturi cu slabitul, daca mai da jos ceva o sufla vantul si s-ar putea sa aterizeze pe la o prajitura facuta de una din noi
la 25.02.2010, 17:51
Buni, nu rezist fara sa gatesc Daca as merge la serviciu ar fi ceva...asa, stand acasa...ma refugiez in bucatarie @ Miha, cum sa nu mearga!
la 28.02.2010, 16:36
Oana , aluatul este ca acela de blinele, voi le spuneti pankeikuri americare, numai ca sunt rupte in tigaie. La noi se spun blinele rupte , pentru ca clatitele au alta aluat si se prajesc mult mai subtiri pe tigaie. oricum se prepara destul de repede si sunt foarte gustoase. Stiu ca in Austria si Germania este raspindita aceasta receta. Ei sunt mai lenosi la prajit pankeikuri.
la 28.02.2010, 16:43
Si inca un moment interesant. Prepara aluatul acesta asa cum la-i descris, bate foarte bine albusurile aparte bine si foarte atent adaugale in aluat , amestecind cu o lopatica de lemn treptat. Prajeste pankeikuri mici , care se adauga in tigaie cite o lingurita de aluat. Vei observa ceva foarte interesat.-In momentul cind vei intoarce pe cealalata parte, ca sa le prajesti, ele se vor ridica si vor primi o forma de pernuta sau delusor. . Adica vor esi foarte pufoase si inflate ,cu aer mult in ele.
Acest moment se intimpla ca au fost adaugate albusurile aparte batute bine.
Iti doresc sucese si armonie in toate
la 28.02.2010, 20:20
Anisoara, saru'mana pt. sfaturi Am mancat niste blinii buni la St. Petersburg cu icre rosii, unele cu pui, apoi cu dulceturi, dementiale
la 22.03.2010, 14:22
la 10.03.2011, 17:44
la 23.01.2012, 14:49
Voiai sa scrii "Kaiserschmarrn" probabil?

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking