Käsespätzle sau galuscute cu branza
Postat de danakarin in Paste 8 Feb 2012 | 27335 vizualizari
Käsespätzle sunt un soi de galuste cu branza, foarte popular in sudul Germaniei, in Austria si in Tirol.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (44)
la 08.02.2012, 12:59
super!
la 08.02.2012, 13:57
Ai mancat aici la München Cristi? ce fac eu e o umila copie....
la 08.02.2012, 13:58
Multzumesc Lau, multzumesc mamaieelena !
la 08.02.2012, 14:16
ah, tu crezi ca eu mai stiu ce-am mancat in munchen acum 10 ani?
, probabil ca nu. eu cred insa ca ce-ai facut tu e superdelicios
.
la 08.02.2012, 14:31
Mie imi plac mult,in Germania am invatat si eu sa fac
la 08.02.2012, 14:42
bun bun
la 08.02.2012, 15:06
Bun
la 08.02.2012, 16:15
bun bun si arata si f bine!!!
la 08.02.2012, 16:22
Multzumesc tuturor ! E bun bun, datorita faptului ca sunt multe oua...si branzica de calitate...
la 08.02.2012, 18:47
la 08.02.2012, 20:32
bun trebuie sa fie!
la 08.02.2012, 20:33
In Ardeal, se face asa ceva dar li se spune razalai
sant tare buni
la 08.02.2012, 21:24
razalai lia, pentru ca se rade aluatul, probabil, nu ? multzumesc pentru vizionare
Mirela:
la 09.02.2012, 00:38
CE bunatate
COMENTEAZA