Ingrediente
- 2 piepti mari de pui
- 7 linguri iaurt
- 1 lingurita condiment oriental 7 piper
- zeama de la 3/4 lamaie
- 1 lingurita otet de vin rosu
- 1 lingura de Ketchup dulce
- 1 lingurita pudra de usturoi
- sare de mare dupa gust
- 3 linguri ulei de masline
- 1 lingura ulei de susan
- ulei de masline pentru uns gratarul
- betisoare de frigarui
Mod de preparare
Pieptul de pui se spala si se taie cubulete.
Se prepara marinata din iaurt, ketchup si restul ingredientelor sau se adauga pur si simplu pe rand, toate ingredientele peste bucatile de pui, se amesteca si se lasa la marinat o ora.
Se tin betisoarele de frigarui in ulei de susan, cat timp sta si carnea la marinat.
Se fac frigaruile, se pun pe gratarul incins si uns cu ulei de masline si se rumenesc.
O bunatate, noi am mancat cu salata tabouleh si cu salata hummus...
Daca ti-a placut reteta noastra "Kebab libanez de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|