Krem a la krem, o bunatate de prajitura
Postat de miha in Prajituri 11 Mai 2009 | 376720 vizualizari
Prajitura Krem a la krem este una dintre cele mai bune rpajituri de casa, de care te vei indragosti si pe care vei dori sa o faci iar si iar. Are un strat generos de crema fina si o glazura delicioasa de ciocolata.
Pentru reteta Krem a la krem, o bunatate de prajitura ai nevoie de urmatoarele ingrediente: oua, zahar, budinca ciocolata, frisca, lapte, ciocolata, unt.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (164)
la 24.11.2009, 22:50
arata bine si e delicioasa;am facut-o si la cateva zile reteta a facut inconjurul ''gradinitei''
la 25.11.2009, 12:58
Usor de preparat si delicioasa. Ti-o recomand
la 29.01.2010, 11:55
sa-ti bagi picorul in ea prajitura sa ma scuzi dar mie nu mi-a iesit deloc nimic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
la 29.01.2010, 12:03
Itza, ce s-a intamplat? Ce n-a iesit?
la 29.01.2010, 12:22
n+are cum sa nu iasa din prima. e asa de usor de facut.....
la 29.01.2010, 12:24
pai nu mi-a crescut deloc ......am respectat cu sfintenie ce a ce ai scris ,am pus-o in tava in hartie de copt si tot sa turtit .la inceput a crescut f tare si pe urma s-a lasat.
(
la 29.01.2010, 12:34
Itza, inseamna ca ti-a iesit intocmai cum trebuia sa iasa.
Blatul nu este pufos, are o consistenta umeda, de aceea nu necesita insiropare. Macar l-ai gustat sa vezi cat e de bun inainte de a-ti baga picioarele?
la 29.01.2010, 13:18
dar asa de subtire era ....cam de un deget ....si mi sa si prin un pic adica s-a ares un pic cu toate ca a l-am lasat atat timp cat ai zis tu 30 de minute . in fine sper ca nu te-ai suparat pe mine ....oricum nu renunt eu si nu ma dau batuta ...intr-o zi o sa stiu si eu sa fac prajituri
la 29.01.2010, 13:36
Itza, inaltimea blatului nu e mai mare de 2 cm. Poate chiar 1.5 Cat despre faptul ca ti s-a ars un pic...asta depinde de cuptorul fiecaruia. De asta am si specificat in reteta "Se apasa blatul cu degetul, daca adancitura dispare imediat, inseamna ca e copt." Cu un cutit bine ascutit poti da deoparte pojghita arsa de pe fundul blatului si termina de facut prajitura. Ai sa vezi cat e de buna si atunci te vei impulsiona sa o mai faci o data. Si atunci o sa iasa perfect.
E atat de usor de facut!
Daca ai orice fel de nelamuriri sunt aici.
la 29.01.2010, 13:57
ce dulce si simpatica esti(sunteti).iti multumesc frumos .blatul lam aruncat
am facut un alt blat de tort si am folosit crema de la krem a la krem si tin sa te anunt ca e deliciosa prajitura.inca odata sa ma ierti ca poate nu ar fii trebuit sa vb asa cu tine dar ...eram suparata.
la 29.01.2010, 14:02
Miha, mai trece o ,,victima,, in carnetelul tau.....
la 29.01.2010, 14:37
Vaiii...Itza...ai aruncat bunatate de blat!
Nu sunt suparata pe tine, dar data viitoare sa intrebi daca ceva nu ti-e clar!
Nu am nici un interes sa prezint retetele anapoda, ba dimpotriva. Imi place sa fac cat mai multe "victime" vorba lui Madi.
la 29.01.2010, 14:56
adica io-s victima ta?![](/templates/default/images/smiley/contrariat.gif)
![](/templates/default/images/smiley/ras.gif)
![](/templates/default/images/smiley/ras.gif)
![](/templates/default/images/smiley/ras.gif)
la 29.01.2010, 15:32
A mea esti pe vecie!
la 16.08.2010, 19:33
miha in lista de poze a 4 mai exact vad un krem a la krem putin diferit ce fel este?
COMENTEAZA