Ingrediente
- 1 piept de rata
- 2,5 l Supa- stock de rata sau alta pasare
- 500 g Taitei de casa proaspeti sau de care aveti
- Sare dupa gust
- Piper dupa gust
- 2-3 frunze salata romana/portie
- Pentru servit
- Feliute de ardei iute
- Lamiae
- Usturoi tocat
- Ceapa verde tocata
Mod de preparare
Pieptul de rata il crestam, saram si piperam apoi il rumenim intr-o tigaie care este in prealabil bine incinsa, cate 4-5 minute pe ambele parti. Il scoatem si-l dam deoparte pentru 10 minute, acoperit cu un capac.Il taiem felii.
Fierbem pastele in multa apa cu sare. Le scurgem bine si le distribuim in boluri adanci. Adaugam frunzele de salata, apoi cateva felii de piept de rata.
Adaugam supa –stock de rata sau alta pasare clocotita.
Pana se mai racoreste putin, putem s-o personalizam dupa plac.
Sare, feliute de ardei iute, lamaie, usturoi,ceapa verde tocata marunt.
Supa este revigoranta si merita incercata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lagman -supa asiatica cu taitei de casa si piept de rata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|