Langos

Postat de andaoana in Aperitive / Garnituri
27 Ian 2015 | 14098 vizualizari

Imi plac langosele cu branza si smantana , dar nu le prea fac . Intr-o zi mi s-a facut dor de ele si m-am pus pe treaba. Ce-mi place la acest aluat este faptul ca tinut in frigider intr-o punga inchisa la culoare (neagra) se poate face din el chiar si o saptamana. Asa se poate servi zilnic un langos proaspat si cald . Langosele sunt bune cu branza si smantana , cu mujdei de usturoi sau varianta dulce cu gem sau crema de ciocolata .

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 28.01.2015, 19:45
Tare buni!
la 31.01.2015, 12:04
La frigider, nu la loc caldut?
la 02.02.2015, 08:21
la frigider , nu trebuie sa dospeasca
la 05.02.2015, 02:39
Ce bine arata ,imi plac mult langosele nu am facut niciodata,acum cu reteta asta am ocazia sa le fac.Abia astept sa vad daca imi ies.
la 05.02.2015, 02:42
cele mai bune langose le am mancat in BAILE FELIX acolo pe pod ,cu branza,smantana si mujdei.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking