Langos
Postat de andaoana in Aperitive / Garnituri 27 Ian 2015 | 14151 vizualizari
Imi plac langosele cu branza si smantana , dar nu le prea fac . Intr-o zi mi s-a facut dor de ele si m-am pus pe treaba.
Ce-mi place la acest aluat este faptul ca tinut in frigider intr-o punga inchisa la culoare (neagra) se poate face din el chiar si o saptamana. Asa se poate servi zilnic un langos proaspat si cald .
Langosele sunt bune cu branza si smantana , cu mujdei de usturoi sau varianta dulce cu gem sau crema de ciocolata .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (20)
la 27.01.2015, 13:16
la 27.01.2015, 13:20
wow....ce asi mai manca si eu unul.....mmm
la 27.01.2015, 13:23
Cat imi place
la 27.01.2015, 13:31
bune rau
la 27.01.2015, 13:46
imi plac!!
la 27.01.2015, 14:14
ce buni sunt!!!imi amintesc de vremea cand cumparam des din rogerius...acolo era po batranica ce ii facea tare buni cu telemea si smantana si mujdei...mmmmmmm
la 27.01.2015, 14:26
multumesc dragelor
la 27.01.2015, 14:27
Acuma sunt foarte buni in Felix Cris
la 27.01.2015, 15:02
as manca in orice varianta propui, asa mult imi plac!
la 27.01.2015, 15:08
Bunaciuneeeee!
la 27.01.2015, 15:29
Uuuuu, sunt bune, daaa....
la 27.01.2015, 16:18
Vreauuuuuu,doar una!
la 27.01.2015, 16:44
Si de acestea as manca !!!
la 28.01.2015, 10:10
mie nu-mi ajung nici 2
COMENTEAZA