Langosi cu cascaval si salam de vara

Postat de pity19 in Aperitive / Garnituri
11 Feb 2015 | 7325 vizualizari
Langosi cu cascaval si salam de vara

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 1 cub drojdie
  • lapte
  • un varf lingura sare
  • un varf lingura zahar
  • cascaval
  • salam taiat si prajit

Mod de preparare

Intr-un vas incapator adaugam faina , sarea , zaharul , drojdia pe care am lasat-o cateva minute in lapte cald ,mai adaugam putin lapte , si incepem sa framantam pana obtinem un aluat pufos ;

Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul cca 60-70 de minute ( eu am lasat la crescut o ora jumate ) .

Cand volumul s-a dublat , luam sucitorul si rupem o bucata din aluat , apoi intindem foaie subtire ; Dam forma cu o farfurie rotunda ;

Taiem salamul bucatele mici , il prajim cateva minute ;

Dam cascavalul pe razatoare ;

Pe foaia de aluat asezam salam si cascaval , cu jumatatea goala de foaie acoperim si strangem bine ;

Dam o tigaie la foc mare , pana uleiul se incinge bine , adaugam pe rand langosii la rumenit pe ambele parti ; Scoatem pe un servetel de hartie sa absoarba uleiul ramas ;

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu cascaval si salam de vara" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Risotto cu ciuperci si parmezan

Postat de AlexTeacher

Risotto cu ciuperci si parmezan

Taie salotele cubulete. Pune 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie si adauga putina sare. Amesteca cu ajutorul unei spatule de silicon pentru a crea o emulsie.  Adauga...

Citeste continuarea

Pogacele cu jumari si leurda

Postat de sufletista

Pogacele cu jumari si leurda

Intr-un pahar dizolvam drojdia cu 1 lingurita zahar,1 lingura faina si 50 ml apa calduta. Intr-un bol cernem faina o amestecam cu sarea,facem o adancitura adaugam jumerile ,ouale batute...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.02.2015, 15:02
Ce bune sunt!
la 11.02.2015, 15:07
la 12.02.2015, 14:55

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking