Langosi la minut, cu branza sarata

Postat de RuxyRux in Dulciuri
26 Ian 2017 | 4213 vizualizari
Langosi la minut, cu branza sarata

Daca va plac gogosile unguresti cu branza sarata si aveti pofta sa le mancati incredibil de rapid...atunci sa tineti minte reteta! Sunt atat de fragede, incat se topesc in gura! Se fac cat ai clipi si dispar din farfurie pana deschideti gura, asa ca daca aveti intrusi in bucatarie...aveti grija ca poate nu mai apucati sa le gustati pana le terminati de prajit! :)))) Ca la bucatarasi acasa!  

Ingrediente

  • 350 gr. branza cremoasa( eu iubesc branza President, vezi imaginea)
  • 350 gr. faina
  • 2 oua
  • 2 linguri iaurt grecesc
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • amidon pentru infainat( merge mult mai usor intinsul )
  • ulei ( in jur de doua cani) pentru prajit

Mod de preparare

In mai putin de 30 de minute, va veti bucura de zece langosi incredibili...asa ca la treaba!

Se pune branza cremoasa intr-un vas, apoi ouale, iaurtul, si la final, faina si praful de copt si se framanta pana ce se omogenizeaza aluatul.

Pe o suprafata infainata (eu am folosit amidon), punem aluatul si-l impartim in zece bucati egale ( aprox).

Infainam bine si punem cate o bucata pe care o intindem cu degetele, apoi cu podul palmei. Formam toti langosii. Avem grija sa le intindem subtire, dar nu atat incat sa se rupa.

Le prajim in uleiul incins bine, dar nu punem mai mult de doua bucati maxim 3 in acelasi timp.

Langosii ii vom praji in ulei pe ambele parti, nu plecam de langa tigaie, pentru ca se fac extrem de repede, si ii scoatem pe un platou cu hartie absorbanta.

Putem sa ii mancam cu branza ( eu am pus-o doar de decor) sau simpli, pentru ca au destula.

Foarte gustosi, la noi au avut mare trecere!

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi la minut, cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert painici cu merisoare

Postat de mitinita

Desert painici cu merisoare

Intr-un bol adanc se pune laptele caldut, drojdia si zaharul. Se lasa deoparte 5 minute, apoi se adauga untul, merisoarele si treptat, faina. Se framanta un aluat elastic. Bolul se...

Citeste continuarea

Turta dulce 3

Postat de timea

Turta dulce 3

Sa ne apucam de treaba pentru ca o sa dureze ceva. E si mai bine daca aveti si ajutoare, mai ales la partea finala asa cum am avut eu :). Mai intai punem cele 200 gr de zahar la caramelizat...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Comentarii

la 26.01.2017, 21:10
Mor de pofta :S
la 26.01.2017, 21:10
O bunatate!
la 26.01.2017, 21:11
Auuuu Simooo nuuu ))...stii cat de repede le faci )) te pup cu drag...acum ti-as trimite!
la 26.01.2017, 21:12
Multumesc Mirelusa scumpa si dansareata..atat de rapide...si atat de buneeee....n-ai idee!
la 26.01.2017, 21:21
buni buni Am facut si eu

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking