Langosi la minut, cu branza sarata

Postat de RuxyRux in Dulciuri
26 Ian 2017 | 4241 vizualizari
Langosi la minut, cu branza sarata

Daca va plac gogosile unguresti cu branza sarata si aveti pofta sa le mancati incredibil de rapid...atunci sa tineti minte reteta! Sunt atat de fragede, incat se topesc in gura! Se fac cat ai clipi si dispar din farfurie pana deschideti gura, asa ca daca aveti intrusi in bucatarie...aveti grija ca poate nu mai apucati sa le gustati pana le terminati de prajit! :)))) Ca la bucatarasi acasa!  

Ingrediente

  • 350 gr. branza cremoasa( eu iubesc branza President, vezi imaginea)
  • 350 gr. faina
  • 2 oua
  • 2 linguri iaurt grecesc
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • amidon pentru infainat( merge mult mai usor intinsul )
  • ulei ( in jur de doua cani) pentru prajit

Mod de preparare

In mai putin de 30 de minute, va veti bucura de zece langosi incredibili...asa ca la treaba!

Se pune branza cremoasa intr-un vas, apoi ouale, iaurtul, si la final, faina si praful de copt si se framanta pana ce se omogenizeaza aluatul.

Pe o suprafata infainata (eu am folosit amidon), punem aluatul si-l impartim in zece bucati egale ( aprox).

Infainam bine si punem cate o bucata pe care o intindem cu degetele, apoi cu podul palmei. Formam toti langosii. Avem grija sa le intindem subtire, dar nu atat incat sa se rupa.

Le prajim in uleiul incins bine, dar nu punem mai mult de doua bucati maxim 3 in acelasi timp.

Langosii ii vom praji in ulei pe ambele parti, nu plecam de langa tigaie, pentru ca se fac extrem de repede, si ii scoatem pe un platou cu hartie absorbanta.

Putem sa ii mancam cu branza ( eu am pus-o doar de decor) sau simpli, pentru ca au destula.

Foarte gustosi, la noi au avut mare trecere!

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi la minut, cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Inghetata de cocos

Postat de Meea

Inghetata de cocos

Sunteti gata sa faceti cea mai buna inghetata? Sa incepem: amestecam galbenusurile cu zaharul pana cand acesta aproape s-a topit. Peste mixajul de galbenusuri adaugam laptele de cocos si...

Citeste continuarea

Desert la pahar, cu capsuni

Postat de merisor67

Desert la pahar, cu capsuni

Mai intai spalam bine capsunile si le curatam de codite. Pastram cateva cu codite pentru ornat. Le punem la scurs, apoi le asezam intr-un bol si presaram 2 linguri de zahar peste ele si zaharul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.01.2017, 21:10
Mor de pofta :S
la 26.01.2017, 21:10
O bunatate!
la 26.01.2017, 21:11
Auuuu Simooo nuuu ))...stii cat de repede le faci )) te pup cu drag...acum ti-as trimite!
la 26.01.2017, 21:12
Multumesc Mirelusa scumpa si dansareata..atat de rapide...si atat de buneeee....n-ai idee!
la 26.01.2017, 21:21
buni buni Am facut si eu

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking