Lasagna cu mere

Postat de sufletista in Paste
29 Oct 2015 | 2766 vizualizari
Lasagna cu mere

Ingrediente

  • 300 g foi de lasagna
  • 1 kg mere
  • 5 linguri zahar
  • scortisoara
  • 200 g nuca macinata
  • 300 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 200 ml lapte
  • esenta de rom

Mod de preparare

Spalam merele si le dam prin razatoare,le adaugam intr-o cratita,zaharul scortisoara si le calim putin,la final adaugam nuca macinata.lasam sa se raceasca.

Intr-o oala punem apa cu sare si cand incepe sa fiarba adaugam foile de lasagna,lasam sa fiarba cca 4 min.

Le scoatem pe masa avand grija sa nu le asezam una peste alta.

Pe fiecare foaie de lasagna adaugam umplutura pe mijloc si le impaturim,le asezam in tava unsa cu ulei,repetam pana terminam foile,

Intr-un bol batem ouale cu zaharul,adaugam laptele si branza,esenta de rom,amestecam si turnam peste paste.

Dam la cuptorul incalzit pana se rumeste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Lasagna de post

Postat de ladydi

Lasagna de post

Intr-un castron, punem soia acoperita cu apa calduta pentru cca. 20 de minute (sau o pregatim conform instructiunilor de pe pachet). Intre timp, pregatim celelalte ingrediente: curatam si...

Citeste continuarea

Lasagna cu mere si nuci

Postat de miha

Lasagna cu mere si nuci

Umplutura: Merele se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Se pun la calit impreuna cu nuca, zahar, unt si scortisoara, pana scade zeama. Se lasa la racit. Sos: Apa se pune la fiert cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.10.2015, 18:15
astea nu-s canelloni?
la 29.10.2015, 18:23
Inna le-am zis lasagna pentru ca am folosit foi
la 29.10.2015, 18:29
Acum am citit Le-am vazut circulare si credeam ca-s canelloni
la 29.10.2015, 18:35
Interesant!
la 29.10.2015, 19:02
Suuuper idee!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking