Ingrediente
- un pachet foi de lasagna
- un piept de pui dezosat
- 150 ml suc de rosii
- 300 gr cas de oi sarat
- 6 oua mari
- 300 gr smantana
- 2-3 rosii de gradina
- ardei grasi (rosu si verde)
- cateva cepe albe
- cateva frunze de busuioc verde
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Tocam ardeii, rosiile si ceapa.
Calim legumele pentru 10 minute aproximativ, adaugam sucul de rosii, condimentele si busuiocul tocat, continuand fierberea pentru 5 minute. Punem pieptul de pui tocat, amestecam cu grija si pastram vasul pe foc pana ce carnea se patrunde suficient.
Intr-o tava de cuptor, intindem pe rand, foi de lasagna, turnam jumatate de cantitate din ouale batute cu smantana, presaram branza rasa si adaugam pieptul de pui cu sucul de rosii.
(Repetam operatiunea, asezand straturi foi de lasagna, branza rasa, sosul de rosii cu pieptul de pui tocat).
Se coace la 160 de grade pentru 45-50 de minte.
Se serveste calda. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|