Ingrediente
- 8 foi de lasagna
- 2 piepti mari de pui
- 1 sticla de suc de rosii( Cirio)
- o cutie de rosii tocate ( Cirio)
- 2 cepe
- 5 catei de usturoi
- 6 felii de cascaval
- parmezan razuit
- o cana de ricotta
- busuioc verde
- ulei de masline( o jumatate de ceasca)
- o cana de apa
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Uleiul se incinge intr-o tigaie mare, adanca si in el se caleste usor ceapa tocata apoi si usturoiul zdrobit, se pune carnea tocata(am tocat-o inainte) si se tine pana se albeste, amestecand mereu. Se pune apa si se lasa la fiert pana scade.
Se adauga o parte din sosul de rosii si o parte din frunzele de busuioc, apoi se mai lasa la fiert la foc mic.
Se ia capacul se pun foile de lasagna, eu le-am rupt in bucati mai mici, am mai adaugat o parte de sos, apoi rosiile bucati.
Am mai lasat putin la foc mic, am pus deasupra ricotta, cascavalul, parmezanul, o parte din sosul de rosii si busuioc, apoi am acoperit cu capacul si in zece minute a fost gata.
https://www.tastemade.com/videos/skillet-lasagna
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna in tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|